Дослідження учених із Бразильського федерального університету Мінас-Жерайс довели, що корми з цвіркунів, чорних мух-солдатиків і черв’яків мають рівень засвоюваності білка такий, як і в сої, і забезпечують більше ліпідів (10-35%), вітамінів і мінералів.
Про це пише журнал «Наше птахівництво».
Також науковці дослідили ефективність їх використання в раціонах свиней, перепелів, риб і домашніх тварин. Результат продемонстрували ліпшу конверсію корму та підвищення якості м’яса.
Чорні мухи-солдатики, звичайні личинки домашньої мухи та борошняні черви ‒ одні з найпоширеніших комах у виробництві кормів для тварин. Чорні мухи-солдатики й звичайні домашні мухи можуть поліпшити поводження з гноєм і органічними відходами, забезпечуючи поживними кормовими інгредієнтами галузь тваринництва. Крім поживного складу та засвоюваності, цих комах виробники також вибирають для зручності вирощування.